Sommersalat mit Hüttenkäse

  • 2 Landgurke geschält und in Scheiben geschnitten
  • 500g Cocktailtomaten halbiert
  • 600 g Hüttenkäse
  • 1 rote Zwiebel (kleingehackt)
  • 50g Wallnüsse gehackt
  • 2 TL Olivenöl
  • 1-2 TL Limettensaft
  • 2 TL TK Dill
  • 1 TL Meerrettich
  • 1,5 TL Salz
  • Pfeffer

Alles miteinander vermengen – ganz doll lecker 🥰

Bei uns reichte es als Hautspeise für 3 Personen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s